Barmedewerker

Ben jij handig achter de bar en vind je het leuk om 1 of 2x per maand van een concert te genieten? Goede barmedewerkers zijn altijd welkom! Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

Deurmedewerker

Je ontvangt de gasten van Muziekpodium DJS bij de deur. Verkoopt tickets of controleert de online bestelde kaarten. Tevens hou je bij hoeveel mensen er zich in het pand bevinden (i.v.m. brandveiligheid etc.). Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

Geluidstechnicus

Kun jij overweg met ons Allen & Heath SQ5 systeem en beschik je over de gave de musici op hun gemak te stellen en een concert goed te laten klinken ? Dan komen we heel graag met je in contact! Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

Host

Als host vervul je de rol van gastheer/vrouw en is het je taak de avond goed te laten verlopen. Je ontvangt de band en zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen en op tijd starten. Daarnaast spring je bij waar nodig. Aan de deur als het druk is, met het ophalen van glazen wanneer het nodig is. Eigenlijk een manusje van alles die alles goed in de gaten houdt. Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

Foto / videoreporter

Maak jij foto’s en of filmpjes van professionele kwaliteit? En bezoek je graag concerten? Dan hebben wij een winnend aanbod voor je: jij krijgt gratis toegang tot onze concerten en als tegenprestatie maak je een foto-video-verslag voor onze socials. Lijkt je dat wat? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

Klusteam

Ben jij in bezit van 2 rechterhanden, super! Regelmatig zijn er (kleine)klusjes te doen bij Muziekpodium DJS en tijdens de zomerstop krijgt het podium een grote beurt. Kom jij ons helpen ? Neem voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.