Muziekpodium DJS

Onze sfeervolle locatie is te huur

Onze sfeervolle en intieme locatie is te huur voor (bedrijfs)borrels en feestjes. Het is daarbij mogelijk om gebruik te maken van het podium en onze geluids- en lichtinstallatie. In overleg met onze programmeur kan er muziek geprogrammeerd worden. Ook kunnen wij muzikale workshops op maat voor je organiseren. Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Beschikbaarheid

Onze locatie is alleen te huur op de volgende dagen:
maandag t/m donderdag: 09:00-24:00
vrijdag: 09:00-16:00
In de periode medio juni – medio september is er ook mogelijkheid om de locatie te huren in het weekend.

Catering

Met onze bar kunnen wij voorzien in koffie, thee, frisdrank en alcoholische dranken. Bij de huur van het podium is het meebrengen en/of verkopen van eigen drank niet toegestaan. Catering in de vorm van hapjes, lunch of een walking dinner, kunnen wij in overleg organiseren.

Capaciteit

Voor een staand evenement is de capaciteit (op last van de Brandweer) maximaal 100 personen, inclusief personeel. Voor een zittend evenement is de capaciteit maximaal 50 personen.

Tarieven

Voor de huur van de locatie hanteren we, afhankelijk van type gebruik en duur van het verhuur, verschillende tarieven. Deze zijn op te vragen via onze contactpagina De tarieven zijn exclusief personeel. Bij al onze evenementen is minimaal 1 floormanager van ons aanwezig, afhankelijk van het type evenement komen er andere personeelsleden bij (geluidstechnicus, barmedewerker, kassamedewerker etc.).

Faciliteiten

DJS beschikt over alle middelen om jouw evenement tot een succes te maken. Missen we toch iets? Dan kan één van onze partners alle mogelijke gewenste apparatuur leveren. Kijk voor meer informatie over onze (technische) faciliteiten op onze faciliteitenpagina.

Muziekpodium DJS

Offerte aanvragen?

Heb je interesse om onze locatie te huren? Vul dan onderstaand formulier in.