zondag 12 mei 2024

Rob van Bavel Trio

Rob van Bavel is een van de vaste waarden in de Nederlandse jazz.  Op zondagmiddag 12 mei betovert de gerenommeerde jazzpianist met zijn trio het publiek van Muziekpodium DJS met zijn gloednieuwe album ‘We Got Rhythm’, een eerbetoon aan de tijdloze muziek van George Gershwin.

‘We Got Rhythm’ belichaamt een unieke fusie van eigen arrangementen van enkele standaardwerken van George Gershwin, waaronder de 3 Preludes, de Piano-arrangementen en zelfs fragmenten van de Rhapsody in Blue.

Het Rob van Bavel Trio, bestaat inmiddels al 15 jaar uit Rob van Bavel op piano, Frans van Geest op contrabas en Vincent Koning op gitaar, en staat internationaal bekend om zijn dynamische en gepassioneerde uitvoeringen. De muziek weerspiegelt niet alleen de virtuositeit van het trio, maar ook hun ongeëvenaarde vermogen tot samenspel en hun kenmerkende swing.

Bereid je voor op een virtuoos en bijzonder geslaagd optreden op een plek waar de jazz uitstekend tot zijn recht komt; helemaal op een relaxte zondagmiddag in mei… 🍷

Dit vind je vast ook leuk