vrijdag 24 mei 2024

Kiss the frog

Vrijdag 24 mei staat de muziek van Rick DeVito and the Frog centraal in Muziekpodium DJS. The Frog was begin jaren 80 verantwoordelijk voor een nieuwe impuls van de funk, soul en rock in Nederland. De band stond bekend om zijn ijzersterke livereputatie. In de zomer van 2018 komt Rick de Vito helaas te overlijden.

Dit was de aanleiding voor een eenmalig tribute in Bibelot, uitgevoerd door The BBrothers. Het succes van deze avond zette de bandleden aan het denken, dit was immers te mooi om het bij één avond te houden. De samenwerking werd doorgezet en een nieuwe band was geboren: Kiss The Frog!

Nummers van de albums ‘Be Kind To Animals, Kiss A Frog’, ‘Document’, ‘Capricorn’ en ‘The Lost Tracks’ worden door deze topmusici gebracht met passie, groove & fun. Een unieke kans om de muziek van The Frog opnieuw live te ervaren! One, two…

Line-up: Eelco de Boer – drums, Marco Dirne/Jaro Bellekom – basgitaar, Age Kat – gitaar, Frank de Boer/Christine Punselie/Inge Bonthond – zang, Marcellino Vishnudatt – keyboard, Rene van Hertum/Nils van Haften – saxofoon, Marco Muusz – trompet.

Dit vind je vast ook leuk