zondag 26 mei 2024

King of the world ft. Christine Tambakis

King of the World, al meer dan 10 jaar een begrip in de Nederlandse roots scene, geeft in mei een reeks optredens met als speciale gast de Amerikaanse zangeres Christine Tambakis. Op zondag 26 mei brengen ze samen blues, rhythm & roots van het hoogste niveau in (een ongetwijfeld uitverkocht) Muziekpodium DJS.

Christine Tambakis groeide op in een muzikaal gezin in New York en heeft zich dankzij haar jarenlange ervaring, opgedaan met studio sessies, liveoptredens en songwriting, ontwikkeld tot de unieke, energieke en soulvolle zangeres die ze vandaag de dag is. Gedurende haar carrière heeft ze het podium gedeeld met gerenommeerde artiesten zoals John Oates, The Neville Brothers, en Lynyrd Skynyrd, en heeft ze opgetreden in vooraanstaande zalen over de hele wereld.

King of the world hoeft eigenlijk geen introductie meer; de band heeft zowel in de studio als op het podium een dijk van een reputatie opgebouwd en heeft lovende reacties ontvangen voor hun zes eerdere albums en vele shows, waaronder in Muziekpodium DJS.

Tambakis en de band deden eerder al een aantal succesvolle concerten samen en besloten daarop ook om met elkaar de studio in te gaan. Op de release van die opnamen moeten we nog even wachten, maar op 26 mei zal er vast een voorproefje te horen zijn. Toch? Sowieso wordt dit een concert waar je bij geweest moet zijn!

Line-up: Christine Tambakis – zang, Ruud Weber – zang/bas, Govert vd Kolm – toetsen/zang, Marlon Pichel – drums/zang, Stef Delbaere – gitaar.

Dit vind je vast ook leuk