zondag 22 september 2024

Big Band Blast!

Big Band Blast, één van de beste big bands van Nederland, komt op 22 september naar Muziekpodium DJS. De band brengt een bijzondere middag vol jazzmuziek van de beroemde gitarist en componist Pat Metheny, uitgevoerd in een spectaculaire bigbandstijl.

Big Band Blast! bestaat inmiddels ruim 30 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend platform voor conservatoriumstudenten, getalenteerde amateurmuzikanten en (semi)professionele artiesten. Onder de bezielende leiding van Nils van Haften, bekend van het Bob Brookmeyer New Art Orchestra, Metropole Orkest en New Rotterdam Jazz Orchestra, werkt de band continu aan innovatieve arrangementen, originele composities en diverse muzikale projecten.

De band heeft de eer gehad om samen te werken met prominente artiesten zoals Trijntje Oosterhuis, Lee Towers en Shirma Rouse. Als huisorkest van Sfeerhaven Jazz en winnaar van de ‘International Big Band Competition’ heeft Big Band Blast! al vele podia veroverd.

Of je nu een doorgewinterde jazzliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke middag uit, dit concert belooft een feest voor de oren te worden.

Dit vind je vast ook leuk